NPACK

TENTANG KAMI

Shanghai Zhiquan Automation Equipment Co., Ltd. mangrupakeun produsén profésional tina rupa-rupa cair, bubuk, tauco, mesin packing granular. mesin kami anu lega dilarapkeun ka poean-kimia, kosmétik, péstisida, minyak, kadaharan, inuman, farmasi sarta industri lianna.

Main Produk


Usaha Rotary-Capping-Machine3

Babak Liquid Botol Mesin usaha Rotary Capping

Pedaran produk Babak Botol usaha Rotary Capping Mesin mesin Ieu ngagabungkeun botol-di, cap-ngaruntuy, cap-lift, capping jeung botol-kaluar sakabehna dina hiji. Struktur usaha Rotary, catching si Udung di posisi nu tangtu, stabil sarta dipercaya. Hancana henteu ngarugikeun ka botol jeung tutup. efisiensi tinggi capping, laju mumpuni luhur capping, sarta lega ...

Babak-Botol-panyiri-Machine13

Otomatis Babak kendi panyiri Mesin Produsén

Pedaran produk 1. Ruang lingkup Aplikasi Label ukuranana differnet objék buleud dina dahareun, ubar, kimia poean sarta industri lampu lianna. 2. komposisi parabot kabinét Eléktro, mékanisme Conveying, alat botol Pisahkeun, Roll alat labél, alat labél Sikat, 1 # engine panyiri, Sistim Operasi sarta sistem kontrol; 3. ciri fungsi pakakas Sistim 1) Control: Paké SIEMENS brand ...

Ekonomis autoamtic mesin keusikan sabun cair

Ekonomis autoamtic mesin keusikan sabun cair

Fitur: ekonomis autoamtic mesin sabun keusikan cairan anu cocog pikeun ngeusian viskositas cairanana, kayaning krim, lotion, sampo, asin, madu, saos tomat, sarta cairan kentel lianna. Otomatis dikawasa ku komputer (purwakarta), toél panels kontrol layar. Sagemblengna ngalampirkeun formulir, submergence keusikan, akurasi ukur tinggi. Ci tur sampurna fitur, silinder cair jeung conduits gampang dismount na ...

TAROS KAMI

Mun anjeun mibanda patalékan, Mangga Marilah urang nyaho. Urang Badé Waler Anjeun Dina Jam 12

leyuran

  • kimia
  • kadaharan
  • somah Produk
  • Kamanusaan sarta Studi pribadi Produk
  • farmasi
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!