NPAK

BABAGAN AWAKE DHEWE

Shanghai Zhiquan Automation Equipment Co., Ltd. minangka pabrikan profesional saka maneka jinis cairan, bubuk, tempel, mesin packing granular. Mesin kita akeh digunakake kanggo saben kimia, kosmetik, obat omo, minyak, pangan, minuman, farmasi lan industri liyane.

Produk Utama


Rotary-Capping-Machine3

Botol Cilik Botol Rotary Capping Machine

Product Description Rotary Capping Machine Mesin iki nggabungake botol-in, cap-sorter, cap-elevator, capping lan botol-out kabeh ing siji. Struktur rotasi, nyekel tutup ing posisi tartamtu, stabil lan dipercaya. Ora ana cilaka kanggo botol lan tutup. Efisiensi capping dhuwur, tingkat kualifikasi tinggi, lan ...

Round-Bottle-Labeling-Machine13

Produsen Mesin Labeling Rol Bulat Otomatis

Deskripsi Produk 1. Ruang Lingkup Label Aplikasi differnet bulat ukuran objek ing pangan, obat-obatan, kimia saben dina lan industri cahya liyane. 2. Komposisi peralatan Kabinet listrik, Mekanisme ngirim, Piranti botol terpisah, Piranti label gulung, Piranti label sikat, 1 # mesin label, Sistem operasi dan sistem kontrol; 3. Fitur fungsi peralatan 1) Sistem kontrol: Gunakake merek SIEMENS ...

Mesin filling sabun otomatis otomatis otomatis

Mesin filling sabun otomatis otomatis otomatis

Fitur: Mesin pencium sabun autoamtic ekonomis cocok kanggo nglebokake cairan kekenthelane, kayata krim, losyen, sampo, saus, madu, kecap, lan cairan kental liyane. Otomatis dikontrol dening komputer (PLC), panel kontrol layar tutul. Totally enclose form, submergence filling, high measurement akurasi. Fitur kompak lan sampurna, silinder cair lan pipa gampang dismount lan ...

KONTAK US

Yen sampeyan duwe pitakon, monggo wenehi ngerti. Kita Bakal Jawab Sampeyan Ing Jam 12

SOLUTIONS

  • Kimia
  • Food
  • Produk Rumah Tangga
  • Produk Perawatan Pribadi
  • Pharmaceuticals